Děložní čípek

Dobrý den, mám takový dotaz, na čípku jsem si nahmatala takové hrbolky jakoby pupínky asi 4-5 . říkala jsem o tom svému gynekologovi ten mi říkal,že čípek je normální a že tam můžou být různé žlázky apod. Mám za sebou 1 porod, 2 kyretáže po zamlklém těhotenství. Už týden mě pobolívá v podbřišku,mám i problémy se zády tak to může být od toho. V únoru 2013 byly stěry v pořádku nyní teprve půjdu. Mám se obávat těch pupínků ? děkuji mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Pokud vám gynekolog řekl že je vše v pořádku nemáte se čeho obávat,čípek bude normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: