Dětská neurologie

Dobrý den,mám 14měsíční dceru zatím ještě nechodí, stojí jen s oporou.Většinou stojí na špičkách, ale na pravé noze i na celém chodidle.Levou nohu má neustále propnutou do špičky, ale má kotník ohebný.Poradte mi prosím co s tím, zda rehabilitace, nebo vojtovu metodu a jestli na tuto metodu není již velká.Děkuji Míša

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud má vaše dcerka opožděný motorický vývoj, doporučoval bych neodkládat konzultaci jak s ošetřujícím pediatrem, tak i neurologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření jako spouštěč revmatoidní artritidy?
Články: Kouření jako spouštěč revmatoidní artritidy?
Revmatoidní artritida patří...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Měření plicní vitální kapacity
Články: Měření plicní vitální kapacity
Měření plicní vitální...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: