Dětské chodítko

Dobrý den, všude se píše, že nění dětské chodítko dobré pro vývoj dětských kyčlí, ale náš prcek je v něm hrozně spokojený, tak jsem se chtěla zeptat, jestli při používání chodítka (max. 15 min. denně) by měl prcek došlapovat celým chodidlem nebo se pouze odrážet špičkami nožiček. Je mu 8 měsíců a chodí, když ho držíme za ručičky. Předem díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud už Váš synek chodí, je vcelku zbytečné chodítko používat. Jinak se samozřejmě výhodnější dopadání na celá chodila. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: