Diazepam v těhotenství

Dobrý den,před pár tydny jsem vám psala kvuli tomu že mám strach o své nenarozené miminkoprotože mi pan doktor řekl že má menší hlaičku než tělíčko...odepsala jste mi ze se nemám bát o miminko ale spíše o sebe,protože jsem se v tehotenství předávkovala,prášky které jsem požila se jmenovali benzodiazepam nebo nejak tak nevím přesně jak...myslíte že se je to zlé?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předávkování benzodiazepamem je poměrně závažné. Mohlo totiž dojít jak k poškození plodu, tak i matky. Přesto ale je vše pouze možná. K poškození plodu totiž dojít nemuselo. Doporučoval bych proto znovu konzultaci s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x