Dioptrie do dálky

Dobrý den, je mi 19 a postupne jsem nasbíral -3,75 dioptrií do dálky. Teď mi zase přidali. Chtěl bych se zeptat, jestli plnou korekcí se nemají oči tendenci zhoršovat se dál a jestli by tedy nebylo výhodnějsí mít brýle podhodnocené např. o -0,25 až -0,5 dioptrie. Taky bych se chtěl zeptat na laserovou operaci, jestli je bezpečná a jak to vypadá za delší dobu po operaci. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě se nemá podhodnocovat v dioptriích, to je starý trend. Laserové operace jsou velmi bezpečné a efekticní, bohužel se platí z vlastní kapsy, najděte si info zadáním do vyhledávače termínu Soukormá oční klinika a velké město, které je vám nejblíže (u vás Praha) . Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x