Dithiaden

Dobrý den, byla jsem týden hospitalizována pro akutní zhoršení atopické dermatitidy a již díky tomu beru 3 týdny Dithiaden každý večer. Mám brát jeden na noc. ale neřekli jak dlouho nebo tak, a proto bych se Vás chtěla zeptat, zda se dá vysadit hned? Nebo postupně? Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ale s touto otázkou musíte ke svému dermatologovi, vysazení se odvíjí podle toho v jakém stavu je onemocnění.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: