Dlhotrvajuce problémy

Dobrý deň. Mám 15 rokov a žiadam Vás o radu keďže už som bezradný ohľadne mojich problémov. Už 3 roky mám alergický zápal očných spojiviek a užívam 12 mesiacov do roka- nepretržite očné kvapky s obsahom olopatadínu. Taktiež každoročne sa mi vyskytuje zápal močovej trubice / len ped. vyš.= Urinal, Imazol a Bactroban/ . Od začiatku roka 2015 som však začal mávať silné bolesti chrbtice v L oblasti= stvce L-? v kontakte s miechovými koreňmi a poškodenie durálneho vaku. No od februára som mal problémy ako zvracanie hnačky a kŕče cca raz za mesiac. V septembri sa mi stav zhoršil a začal som mať kŕče každý deň a hnačky 1-3 krát do týždňa, vo frekvencii 4-9 krát za deň. Začal som chodiť do GEA zatiaľ stále bez výsledku /USG-v poriadku LTTS- dysmikróbia alergie negat./ Od 2.12.2015 som začal mať bolesti hrdla najprv liečba symptomaticky neskôr Azitromicýn 500mg 1x24 v troch 8 dňových kúrach. Bolesti hrdla mi pretrvávali a od 1.1.2016 mi začali tt okolo 37,4-38,8 st. C. V polovici januára mi začali silné závraty točenie hlavy slabosť. - črevné problémy pretrvávali. Na ďalší deň som bol hospitalizovaný na 6 dní. Orl-ok. ORT-scoliosis a Mb. Schreuerman. No ešte od decembra pri bolestiach hrdla som mal masívne stekanie hnisaveho hlienu. EKG-ok, Tlak hraničné hodnoty. Zvýšený bilirubín a kreatonín. V moči erytrocity 10 neskôr 12. Stolica ok.RTG hrudníka zahlienenie. Terapia- Solmucol a inhalácia. Pri tt nad 38 Medipyrin (tt som mal vždy 37,5-37,7) Píšem Vám a obraciam sa na Vás s prosbou čo môžem urobiť. Čakajú ma ešte 24hod odber moču na nefrológiu a GEA vyš ale už som zúfalý keďže objednávanie do amb dlho trvá a v noci nemôžem spať kvôli hnačkám alebo bolesti hrdla. Ct mozgu v norme. Prosím keby ste mi aspoň napísali ako sa to dá utlmiť alebo čo by to mohlo byť pretože už som unavený z toho že v noci nemôžem spať a ťahanie sa po lekároch je strašne náročné. P.S. závraty a bolesť hlavy sa mi objavujú z ničoho nič a trvajú 1-2/3 dni a cítim sa ako hlupák lebo v škole sa kvôli tomu ani nemôžem sústrediť ev. musím chodiť na toaletu. Za skorú odpoveď ďakujem a Vašej rady si veľmi cením.

Odpověď odborníka:

Milý Matuši, po přečtení vaší otázky, dotazu je pouze jedna a myslím, že rozumná rada. Komplexní vyšetření za hospitalizace. S určením plánu a realizace jednotlivých vyšetření k vyloučení jednotlivých možných onemocnění(infekce, potravinová alergie, jiná alergie, gastroenterologie, neurologie, .....Vaše problematika je tak široká, že tento způsob je myslím nejlepší. Mirek Klíma

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: