Dobrání antibiotik duomox

Dobrý den. o prázdninách jsem brala antibiotika duomox nejdříve 750 a asi po 14dnech 1000 kvůly borelioze. od té doby mám problémy s žaludkem. je mi stále špatně a křeče v břiše. po heřmánkovém čaji mi to tak na týden ustalo a nyní je to ještě horší. Mohl byste mi prosím poradit nějaké vitamíny nebo neco co by na to mohlo pomoct? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nakupte nějaká probiotika (volně prodejné v lékráně), zkuste acidofilní mléko a obecně zdravou nekořeněnou stravu a vynechte alkohol. Pokud se obtíže do 14 dnů nespraví, tak by bylo vhodné navštívit gastroenterologa, který doporučí další vyšetření.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
alergická reakce na duomox 1000 | Od: Inka | 10.3.2013 10:14
Chtěla bych upozornit na
možnost alergické reakce po
Duomox 1000- po dobrání
tablet na zánět vedlejších
nosních dutin - zde tablety
zaúčinkovaly dobře- jsem
měla strašnou alergickou
reakci...osypala jsem se na
celém těle ...svědivá
vyrážka..takže nakonec
jsem skončila na kožním,
mažu se kortikoid. mastmi a
musím brát koňské dávky
léků na alergii...ještě nevím,
jaké to bude mít
pokračování.....počítám, že
budu muset udělat nějakou
očistnou kůru....protože je
to na organismus ohromná
zátěž
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x