Dobrání atb ospen

Dobrý den, 7.6. jsem začala brát na hnisavou angínu Ospen 1500. Třetí den už mi bylo naprosto dobře. Včera jsem přestala ATB užívat..Mam ještě jedno plato mám to dobrat i když už příznaky jsou dávno pryč? Četla jsem že ATB Ospen se nemusí dobírat tak nevím.

Odpověď odborníka:

Určitě Ospen užívejte dle doporučení. Je-li antibiotikum podáváno příliš krátkou dobu, nemusí se infekce úplně vyléčit.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bércový ekzém vyžaduje komplexní léčbu
Články: Bércový ekzém vyžaduje komplexní léčbu
Jde totiž o chronický zánět...
Fibromyalgie (1. díl)
Články: Fibromyalgie (1. díl)
Fibromyalgie je stav...
Trpíte postižením jater? Jezte dýňová semínka!
Články: Trpíte postižením jater? Jezte dýňová semínka!
Během podzimu natrefíte na...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Fibromyalgie (3. díl)
Články: Fibromyalgie (3. díl)
Cvičení zlepšuje funkci...
Zdraví jater: každá sklenička se „podepíše“
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: