Dobrání antikoncepce

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně antikoncepce (jangee), kterou užívám přibližně třičtvrtě roku.. Mám problémy s bolestmi břicha, podstoupila jsem vyšetření lékaře a příčina se nenašla. Chtěla bych tedy zkusit přestat brát antikoncepci, abych zkusila jestli právě ta není příčinou. Mohu ji přestat brát kdykoliv nebo musím dobrat plato? A mám o tom dát vědět svému lékaři? Předem děkuji za odpověď, Kateřina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce nebude nejspíše příčinou Vašich obtíží. Pokud opravdu antikoncepci chcete vysadit, doberte celé platíčko. Lékaře poinformujete, až k němu budete mít cestu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: