Chtěla bych vá...

  • Dotaz od: Miroslava Kettnerová
  • Publikováno: 14.5.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám 4měsíčního chlapečka a paní doktorka mi doporučila očkování proti Pneumokoku. Ještě ten den synovi píchla do jedné nožičky 1. injekci proti Pneumokokovi a do druhé 1. injekci Hexavakcíny (dle letáčku Infanrix hexa). Chtěla bych se zeptat, zda je to v pořádku. Lze očkovat takhle najednou? Není to pro tak malé tělíčko veliká zátěž? Nebylo by lepší očkovat zvlášť, třeba po 14 dnech? Mám veliký strach, aby to maličkému neublížilo, neboť za měsíc tam máme jít znovu a paní doktorka mu prý to samé, opět najednou. Mockrát děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne Mirka Kettnerová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, problém by to být neměl.Pokud synek neměl žádnou reakci, neznepokojovala bych se.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: