Je mi 20 let ...

  • Dotaz od: Ana Hlavackova
  • Publikováno: 27.5.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, je mi 20 let a už dlouho mám na pravé noze nad lýtkem viditelnou krečovou žílu. Občas dostávám i křeče do lýtka ale to nevím, jestli může být zapříčiněné tím. Každopádně bych ji chtěla nechat odstranit, hlavně z estetických důvodů. Dá se ale provést chirurgický zákrok i kvuli jedné křečové žíle, nebo by stačila léčba laserem? Děkuji za odpověď. Hlaváčková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na konkrétním nálezu. Jasně říci, jaká léčba by stačila, nelze bez vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: