Před lety jsem...

  • Dotaz od: Jana Korbová
  • Publikováno: 5.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Před lety jsem si špinavýma rukama zanesla zánět do vlasové pokožky hlavy. Mám tam hnisaný útvar, který, když rozříznu, vyteče krev. Brala jsem doxybene, amosiklav, Vercef, zbytečně. Je to infekce z myši. Nález stěru je negativní, vždycky to vzali po povrchu, nikdo neměl odvahu do toho pořádně píchnout. Takže nezjistili nic.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnívám se, že pokud nefungovala ani drenáž ložiska, ani přeléčení mnohými antibiotiky, je nutné a vhodné celý útvar chirurgicky odstranit. To by mělo váš problém definitivně vyřešit.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: