Jsem asi v 8...

Dobrý večer, jsem asi v 8 týdnu těhotenství a zřejmě jsem chytla poševní mykózu.Chci se zeptat, jestli to nemůže uškodit mému těhotenství...A jak se toho mám zbavit.Pan doktor ordinuje až příští týden,tak nevím kam se obrátit.Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každý zánět pochvy by potencionálně mohl plod ohrozit. Pokud váš obvodní gynekolog neordinuje, bylo by si vhodné navštívit jiného, který by vám doporučil nějakou léčbu, provedl kultivaci a podobně.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: