Doplnění předchozího dotazu

Letrox užívám nyní teprve 6-tý týden. Na další kontrolu bych měla jít po půl roce, tj. za 5 měsíců. Myslíte, že by to tedy mohlo přeci jen mít něco společného se ŠŽ? Pokud ano, je tedy pravděpodobné, že časem by toto mělo vymizet?

Odpověď odborníka:

Ano, časem po nasycení hladin hormonů by toto mělo vymizet, pokud ne, vyhledáte odbornou pomoc psychologa. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: