Dotaz...

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, jsem ve 30. týdnu těhotenství, mám těhotenskou cukrovku léčenou zatím dietou, ale přiklánějí se k malým dávkám inzulínu a na posl. USG na gynekologii mi lékařka řekla, že děťátko má větší hrudníček než hlavičku. Je to nějaké závažné? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nedá se posuzovat jen z těchto 2 hodnot měří se obvod hlavičky obvod břicha,délka stehenní kosti, vzdálenost temenní kostí od sebe,myslím,že se nemusíte zneklidňovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: