Dotaz k syfilis

Dobrý den. Mám hodně velký problém. Přišla mi pozvánka na dermatover.. k vyšetření, absolvoval jsem tam včera odběr krve z důvodu toho, že mému bývalému sex. partnerovi (pohl. styk byl koncem května 2010) bylo zjištěno syfilis. Já mám velký strach, že to musím mít též, i když jsem s ním spala jen jedenkrát, ale přitom žádné příznaky jsem nepociťovala, že by mi bylo nějak divně, až teď. Občas mě sice bolí v krku, ale to mám už odmala, trpím na angíny, akorát se mi poslední 3 měsíce objevil pupínek (viz fotografie) ale nepřikládala jsem to mu váhu, mazala jsem to pityolem a ono to zmizlo, teď sem vystrašená, navíc nevím, co povím manželovi, se kterým spím už 9 let stále. Můžete mi prosím vás říct, co se bude dít, když by se to potvrdilo? Eventuálně já jsem se zapomněla setry opožděně zeptat, jak bych vlastně byla dlouho v nemocnici a když sem jí pak volala a ptala se jí, pověděla mi, že to teď nemám řešit, až potom, jak dopadne výsledek. Bude hotový až ve středu, ale věřte mi, oni řeknou - nemyslete na to - ale to prostě nejde, když máte rodinu. Cukají mi nervy a každou chvíli si myslím, že se sesypu nervově. Děkuji za odpověď na můj vyčerp. dotaz

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se u Vás syfilitida prokáže, budete léčena s největší pravděpodobností antibiotiky a s Vámi i všichni Vaši sexuální partneři (budou pozváni na testy). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: