Downuv syndrom-stitna zlaza

Dobry den, uz jsem Vam psala dotaz na TSH u sve vnucky v dobe kdy mela 11 mesicu, nyni ma vnucka 26 mesicu a TSH 5,27, pred dvema mesici 5,67. Jsou tyto hodnoty jeste v norme nebo je nutne nasadit lecbu? Loni v lete endokrinolog neshledal duvod k lecbe, nyni se hodnoty o neco zvysily a nazory se lisi. Prosim o vyjadreni jednoho z Vasich odborniku. Dekuji

Odpověď odborníka:

Myslím, že jestli je vnučka v peči dětskeho endokrinológa, tak on nejlépe bude vědět jestli léčbu zahájit nebo ne.Vidí ji při klinickém vyšetření, pozná jeji sono štítne žlazy a kromě TSH má jistě k dispozici i hladiny hormonů štitne žlázy, autoprotilátek.

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: