Doživotní užívání helicidu

Prosim napiste mi jestli muzu byt klidny. Tri Roky beru helicid 20 kazdy rano na lacno pul hodiny pred jidlem. Gastroskopie bez nalezu. Vypada to ,ze nemohu bez nej zit. Den po vysazeni riham,pali me zaludek a v krku. Co se mi muze prihodit, dozivotnim uzivanim helicidu? Nemam neco k tomu zajidat. Dekuju Ondra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těžko říci, co přinese desetiletí užívání, to ještě žádná studie nezmapovala. Ale neočekává se nic dramatického. Ale jinak- vzhledem k Vašemu věku bych přinejmenším doufala v jinou možnost, jak Vás zbavit obtíží, než jen předepisovat Helicid. Zkuste to ještě probrat s Vaším lékařem, a klidně mu také položte dotaz na doživotní užívání Helicidu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: