Dysplazie děložního čípku, hpv virus

Dobrý den.Jsem měsíc po konizaci děložního cipku (výsledky negativni) .Měla jsem s partnerem před týdnem 2krat kratky pohlavní styk bez prezervativu ve sprše.Vim,ze jsem nemela svolit...Mám teď obavy...je mi doporučené očkování,ale z toho mám také obavy z důvodu nežádoucích účinků...ale má to vůbec smysl teď po nechráněném styku? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Očkování proti HPV viru je prakticky bez vedlejších účinků a lze jej jen doporučit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: