E.coli

I když dbám rad lékaře a dodržuji hygienu, potýkám se s opakovanymi záněty moč. měchýře a gynekol. problémy. Ve většině případů je mi dignostikována přítomnost bakterie e cili. Nyní jsem dostala k užívání Nolicin. Mám naordinována dvě balení, poté preventivně 1 tabl. pred pohl.stykem. Jaké vedlejší účinky toto dlouhodobé užívání může mít, jak dlouho lze toto praktikovat (četnost).??Za poslední čtyči roky jsem měla 11!!! antibiotika. Jak posílit imunitu???Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Zdeňko! Při dlouhodobém užívání Nolicinu lze nejpravděpodobněji očekávat průjem (bylo by vhodné užívat probiotika), popř. bolesti hlavy, záněty šlach se vyskytují vzácně, samozřejmě záleží na délce podávání i na toleranci vašeho organismu. Zkuste se zaměřit na preventivní režimová opatření - dostatečný příjem tekutin 2-3l/den, neprochladnout, po pohlavním styku se vždy vymočit. Zkuste si také v lékárně koupit přípravek podporující imunitu zaměřený právě na prevenci opakujících se zánětů močových cest s názvem Nefrovaxin (podívejte se na www.nefrovaxin.cz). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: