E.coli

Dobrý den, již po několikáté mi po stěrech na bakteriologii v pochvě nalezli e.coli. Co 4-6 měsíců se to opět vrací a já musím znova na gynekologii (podotýkám, že mám stálého partnera). Moje lékařka mi na to vždy předepíše Macmiror a pokaždé zopakuje, že ty to bakterie se prostě někdy rozhodnou vydat na "výlet" a opustí konečník a prostoupí poševní stěnou. Je možné, aby to bylo tak často (tedy 2x až 3x do roka)? Nebo je třeba hledat příčinu jinde? Dá se tomu nějak zabránit? A je třeba, aby se partner nějak léčil?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy se problémy stále opakují a musí se s nimi dostatečně rasantně bojovat. Doporučovala bych vám rozhodně vyšetření imunity na imunologii, zda nemáte nějaký větší problém v celkové stavbě imunity a potom se poradit se svým lékařem / i tím imunologem/, zda by pro vás nebylo vhdné zkusit např. imunomodulační lék s názvem Urovaxom. Jsou v něm obsaženy oslabené a spec. upravené bakterie e.coli a při podávání je pravděpodobné, že si na ně vaše tělo udělá zvýšenou imunitu a budete s nimi potom úspěšněji bojovat. Info: http://www.farmaceutika.info/uro-vaxom . Partner se léčit nutně nemusí, pokud by ale infekci opravdu měl, bylo by to pro vás lepší /nechejte jej vyšetřit, stačí rozbor moči u obvodního lékaře/ . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: