E.coli v pochvě

DOBRÝ VEČER CHCI SE ZEPTAT MÁM UŽ PO TŘETÍ V POCHVĚ BAKTERII E.COLI,PAN DOKTOR MI PRVNĚ LÉČIL ČÍPKY,PO DRUHÉ ČÍPKY A LÉKY A TED KDYŽ JE TAM POTŘETÍ (HNED PO SOBĚ,VŮBEC BAKTERIE NEZMIZELA A PROVÁZÍ MĚ NEUSTÁLÝM ŠPINĚNÍM ZBARVENÝM DO TMAVĚ HNĚDA) MI ŘEKL,ŽE VYPADÁ,ŽE MÁM LOŽISKA BAKTERIE V TĚLE A CHCE MI DÁT VAKCINACI A PRÝ JE TO LÉČBA NA DLOUHO....CO VZNIK BAKTERIE ZPŮSOBUJE?CO JE TO TA VAKCINACE?A OPRAVDU S LÉČBOU MUSÍM KE SPECIALISTOVI?JAK JE MOŽNÉ ŽE AŽ VE 33LETECH SE U MĚ VYSKYTLA A TO AŽ PŘI LÉČBĚ POLYPŮ?KTERÝCH JSEM SE UŽ NAŠTĚSTÍ ZBAVILA,ALE MÍSTO TOHO MĚ TRÁPI E.COLI....CHCEME MIMINKO UŽ ŠEST LET NÁM NENÍ PŘÁNO....PODSTOUPILI JSME UŽ I INSEMINACE...PAK MI NAŠEL DOKTOR POLYPY A TED TOHLE....JE TO OPRAVDU LÉČBA NA DLOUHO???JE SICE FAKT,ŽE PAN DOKTOR ŘÍKAT,ŽE PO LÉČBĚ POLYPŮ,JEŠTĚ NĚJAKOU DOBU NEOTĚHOTNÍM,ALE UŽ JSEM ZE VŠEHO ZOUFALÁ.-(DĚKUJI ZA ODPOVĚD

Odpověď odborníka:

Dobrý den, odkud se vzala bakterie, kterou máte ve střevním traktu v těle, to jest lehce záhada. poslala bych Vám na imunologii. Pokud léky nezabraly, bude alternativní léčba vakcinace ( očkování-pravděpodobně autovakcína, že se vezme vzorek Vaší e.coli a podle ní se udělá vakcína přímo na vaši bakterii) vhodná. S infekcí byste pravděpodobně ani neotěhotněla.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: