Escapelle

Dobrý den, mám docela specifický problém. 7.9. jsem užila tabletku Escapelle (10. den menstruačního cyklu), po pěti dnech se u mě dostavilo krvácení - jak už jsem pochopila, nejednalo se nejspíš o pravou menstruaci, jen o "krvácení ze spádu". I když jsem si vědoma náporu na organismus, byla jsem nucena tuto pilulku užít znovu 25.9., dnes se opět objevilo krvácení. Menstruaci jsem očekávala kolem 27.9., takže teď nevím, zda mám tohle krvácení považovat zase jen jako reakci na prášek nebo už pravou menstruaci, popřípadě jak poznám, že se jedná o menses? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Escapelle je nouzové řešení a v jednom měsíci použit 2 tbl je skutečně nerozumné,cyklus může být nyní nepravidelný uvidíte,zda krvácení odezní jako normální menses.Jinak by bylo vhodné používat antikoncepci příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: