Escapelle

Dobrý den, praskl nám s přítelem kondom a tak jsem tedy užila tabletku escapelle. Žádné vedlejší účinky se nedosavily. Menstruace proběhla v den, který měla, tedy týden po požití. Jenže týden na to mě začalo bolet břicho a tak mám trochu obavy,zda li nejsem těhotná. Myslíte, že je to tím a nebo se může jednat o vedlejší účinky i po tak dlouhé době ? Děkuji, Mirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčina bude pravděpodobně jiná. Pokud bude bolest přetrvávat, udělejte si test nebo navštivte lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: