Fermalac vaginal

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu tobolky Fermalac vaginal používat, i když nyní mám slabé krvácení (spíše občasné špinění s příměsí trochy krve v hlenu, není to ještě přímo menstruace). Občas si ho zavádím, když mám ne zrovna příjemný pocit v pochvě (třeba po častějším koupání v bazénu nebo po častějším pohlavním styku) a vždycky se to upraví a teď mám taky takový pocit suchosti a nepohodlí, tak bych si chtěla na noc zavézt tobolku, ale nevím, jestli můžu, když mám takové slaboulinké krvácení. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Fermalac si můžete bez obav zavést.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: