Fermalac vaginal v těhotenství

Dobrý den ,jsem v 16 týdnu těhotenství, má lékařka má dovolenou ,proto bych ráda využila Vaší poradny.Chtěla jsem se zeptat zdali by bylo možné používat FERMALAC VAGINAL, protože trpím častými záněty (výtoky) jako prevenci. děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Fermalac Vaginal můžete použít i v těhotenství. Obsahuje bakteire přirozeně se vyskytující v pochvě, takže nežádoucí ovlivnění plodu není pravděpodobné. Až se Vaše lékařka vrátí z dovolené, doporučuji informovat ji, že ho užíváte a hlavně, že máte pořád často výtok (lékařka pak může lépe naplánovat napříkad kontroly stěrů z pochvy).

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: