Fermalac vaginal

Minulý týden jsem brala antibiotika a spustila se mi opět vaginální mykóza, v tomto měsíci je to už několikátá. Na doporučení v lékárně jsem si na tento problém koupila Fermalac vaginal, jsem už v polovině balení a stále nevidím žádné zlepšení a zevní oblast poševního vchodu spolu s malými pysky jsou celé zčervenalé a lehce posety bílými tečkami (pouze viditelné, ne vystouplé). Mám balení dobrat celé a až pak hodnotit výsledek? Nebo zakoupit něco jiného? Jsem docela v nesnázích, děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Fermalac pomáhá udržovat normální poševní prostření,ale na léčbu mykozy nestačí,pokud je problém tak akutní navštivte gynekologii k nasazení cílených antimykotik,případně jsou i volně dostupné přípravky v lékárně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: