Fraktura to nebyla

Dobrý den, před rokem jsem měla autonehodu a byla mi určena dg susp.zlomenina raménka kosti stydké vpravo, protože ji nemohli potvrdit rentgenem vzhledem k rané graviditě - je mi 26let, 1.dítě, spont.porod, s ničím se neléčím. Po roce jsem šla tedy na rentgen, který zlomeninu vyloučil. A ted co se mnou...V daném místě mě bolí, nejvíce pak při chůzi nebo rotaci. Je možné, že by např. naštípnutí nebo něco podobného nebylo na snímku vidět? Jaké jsou další možné dg? Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rok staré naštípnutí vidět být nemusí a bolesti mohou pocházet ze svalového nebo šlachového aparátu, nikoli od kosti, Doporučuji vyhledat ortopeda, aby Vás podrobně vyšetřil.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: