Fraxiparine 0,4ml a těhotenství

dobrý den, plámujeme miminko, ale delší dobu užívám fraxiparine do břicha, mohu otěhotněthned nebo mám počkat až fraxiparine nebudu užívat? Mám strach jestli fraxiparine nezpůsobuje vrozené vady děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně můžete otěhotnět. Dokonce se Fraxiparine během těhotenství používá, pokud je nutné snižovat krevní srážlivost. Konkrétně se o otěhotnění poraďte s lékařem, který Vám předepisuje Fraxiparine - otěhotnění je třeba probrat nejen z hlediska užívání F., ale hlavně ze zdravotního hlediska (třeba je potřeba před otěhotněním ohlídat ještě něco jiného než užívání F.).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x