Genitální opar

Dobrý den, 3 měsíce jsem byla v zahraničí a poté co jsem se vrátila, měla jsem několikrát nechráněný pohlavní styk se svým přítelem. Dva dny nato mi začaly veliké potíže v oblasti genitálií a gynekolog mi diagnostikoval genitální opar. Mám ho poprvé v životě, jediné problémy jsem měla před rokem, kdy jsem měla kondylomata. Znamená to tedy, že mi byl partner pravděbodobně nevěrný? On žádné potíže nemá. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Virus genitálního oparu jste jistě měla v organismu již dříve a vlivem oslabení imunity se nyní projevil. Zcela jistě to neznamená nevěru vašeho partnera.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: