Gyno-pevaryl 150

Dobrý den, pane doktore, je možné zavést 3 po sobě jdoucí dny, vždy na noc, čípky Gyno-pevaryl 150, když jsem nyní v 26. týdnu těhotenství? Pokouší se o mě kvasinky a mám doma tyto globulky, nevím, však, zda jsou bezpečné i v těhotenství. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Gyno Pevaryl v graviditě má být podáván jen když efekt převýší riziko, lépe by bylo vyšetření zda se skutečně jedná o kvasinky a podle výsledku zvolit vhodný postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: