Gynopevaryl, antibiotika

Dobrý den mám 2 dotazy, první se týká antibiotik. Pokud snižují učinky HA, je to jen po tu dobu, co je beru, nebo jak dlouho to takhle trvá? Mám počkat na styk bez ochrany až na další plato? a druhý - trápila mě mykoza a byl mi doporučen gyno pevaryl, jenže teď místo té tvarohové bílé hmoty mám bělejší výtok a řekla bych, že trochu zapáchá, muže to souviset ještě s tím léčením, nebo už je to zas něco jiného? Poslední čípek jsem užila před zhruba třemi dny. Navíc se mi o ty tři dny zpozdila i menstruace.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Ad a) doporučoval bych opravdu na styk bez ochrany počkat až na daolší cyklus Ad b)pokud máte teď výtok, doporučoval bych znovu konzultaci u gynekologa. Co se zpožděné menstruace týče, nemusíe mít strach, je to jeden z běžných vedlejších účinků Gyno-pevarylu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I s astmatem můžete sportovat
Články: I s astmatem můžete sportovat
Astmatický záchvat může být...
Sledujte růst dítěte pečlivě
Články: Sledujte růst dítěte pečlivě
Dívat se, jak dítě roste a...
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x