Gynoflor

Dobrý den, chci se zeptat na užívání gynofloru. Zavádím 1 tabletu týdně (kvůli kvasinkové infekci, kterou trpím nepřetržitě rok a půl), antimykotika nezabírají. Dočetla jsem se, že gynofor může mykózu naopak i zhoršit. Jaký na to máte názor? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gynoflor stav nezhorší, ale pochybuji že by ji dokázal vyléčit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: