Hamiltonův hmat??

Dobrý den. Zítra budu 39+6 dle UTZ a 38+3 dle MS. Minulý týden jsem měla CS4, zavřená. A doktor mi slíbil, že mi zítra udělá Hamiltonův hmat, abych prý nepřenášela a byla na Vánoc doma. Hrozí nějaké riziko? Mám ho poslechnout, nebo nechat porod rozjet přirozeně?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hamiltonův hmat nezpůsobí porod,pokud není vše k porodu připraveno. I přes Hamiltona porod proběhne přirozeně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: