Hiátová hernie

Dobrý večer,15.02.2012 mi byla zjištěna malá hiátová hernie bez esofagitidy..kardie 1 cm nad úrovní hiátu,nedovírá v inverzi..chtěla bych se prosím optat..nevadí to v těhotenství?Děkuji za odpověd..hezký večer s pozdravem Lenča

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství jako takové "nevadí", ale potíže s vaším nálezem související se mohou zejména ve druhém a třetím trimestru gravidity zvýraznit.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: