Hiátová hernie

Dobrý den,15.02.2012 mi byla zjištěna malá hiátová hernie bez esofagitidy..kardie 1 cm nad úrovní hiátu,nedovírá v inverzi..chtěla bych se prosím optat..chtěli by jsme s manželem miminko,nevadí to v těhotenství?děkuji za odpověď,přeji krásný zbytek dne s pozdravem Lenča

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenčo, otěhotnět můžete bez obav. Kýla Vás však v těhotenství může pozlobit, zejm. např. pálením žáhy. To lze však zmírnit vhodným léky a dodržováním diety.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: