Hiv

Dobry den, kojim a mam strach ze mam hiv, mela jsem 3x rizikovy styk s jednim muzem, druhy den po prvnim styku cervene tecky na hornim patre,bolest hlavy,krku, vaginalni mykoza, pak klid za tyden po druhem styku vse v poradku, po tretim styku mykoza, za 3 tydny od prvniho styku horecka bolest hlavy, krku, v krku cervrne tecky na patre, bile mandle, za dva dny klid, nyni 5 tydnu od styku prvniho neskutecna bolest kloubu bez teplot. Slaba menstruace jindy ji mam pravidelne delsi, casta bolest v podbrisku. Mam strach kojim a jsem vdana

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže nejsou specifické pro HIV infekci, ale pokud šlo o rizikový kontakt, je vhodné, abyste si nechala udělat testy ( i s ohledem na manžela a dítě).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: