Hiv

Dobry den jiz minule sem tu pokladal dotaz viz: http://www.ulekare.cz/poradna-link/130952 Mam to tedy z odpovedi pochopit tak ze k nakazeni virem muze dojit i presto ze sem se nerizl do krve??? A pak kdyz se clovek vcas leci jakeho veku se muze dozit Kdyz mi je 29 a jak ucinna je dnesni lecba Dekuji za odpovedi

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Josefe. Vaši otázku zodpověděl jiný lékař a odpověď byla dle mého vyčerpávající. Čili ke způsobu nákazy se již nebudu vyjadřovat, co řekla paní doktorka v předchozím dotazu, tak platí. K Vašemu druhému dotazu: máte 1. test negativní a je velká pravděpodobnost, že bude i ten druhý. Nemá cenu, abyste se mučil otázkami ohledně způsobu léčby, když k tomu není zatím naprosto žádný důvod. Nechte si udělat druhý test a budete mít jistotu. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: