Hiv a zánět močového měchýře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat před dvěma měsici jsme měla nechránený pohlavní styk. Během dvou měsíců jsem nezaznamenala žádné přiznaky. Pravděpodobně jsem nkde nastydla a nyní se léčím se zánětem močového měchýře, je možné, že to může být příznakem Hiv? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobně ne, ale jistě se nechte zkontrolovat krevním vzorkem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: