Hiv infekce

Dobry den, prosim vas, je nějaká možnost ze by se u mne projevily příznaky primoimfekce uz po dnech od rizika?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, již za týden se může nákaza HIV projevit chřipkovými příznaky, jako je teplota, vyrážka, zvětšení lymfatických uzlin, bolesti svalů. Pokud máte na HIV infekci podezření, nechte se prosím testovat. Poslední test by měl být proveden 6 měsíců od rizikového styku.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: