Hladina hcg po et s darovanými oocyty

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby po ET s darovanými oocyty byla hladina HCG po 14-ti denní kontrole úplně negativní? (Při tomto ET byly komplikace se zavedením, předešlé proběhly v pořádku) Jde již o čtvrtý ET, ale první s darovanými oocyty a vždy, přestože se nám otěhotnět nepodařilo, byla hladina HCG alespoň 0,2 - 0,7. Nedá mi to spát a ráda bych slyšela nějaký názor na tuto situaci. Děkuji.

Odpověď odborníka:

V případě úspěšného otěhotnění nemůže být hladina HCG negativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: