Hladina hcg

Dobrý den chtěla bych se zda ještě můžu doufat, že jsem těhotná! Menstrulaci mám dost nepravidelnou od vysazení antikoncepce jsem měla cyklus 34,29 a naposled 27( tenhle cyklus jsem měla MS i o dost delší než jindy) po MS jsem v týdnu kdy jsem tak očekávala ovulaci měla asi dva dny neustále píchání v podbříšku a týden na to takový divný tlak v kříži a v podbříšku bylo to hrozně zvláštní! V tom kříži jsem měla pocit jako kdybych to měla dostat a v podbříšku to bylo jako bych měla plný močák! Trvalo to asi dva dni! Dneska je 32 den a jen špiním ale opravdu malinko! Dělala jsem si TT a vyšel negativní! Byl s citlivostí na 10lU/ml je možné že je hladina tak nízká že by mi ještě těhotenství neprokázala a nebo mám počítat že těhotná nejsem! Test jsem dělala v 12 odpoledne a od rána jsem vypila asi 3 hrnečky čaje, mohlo by to hladinu s nížit? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě si test ještě zopakujte po pár dnech ( v prvních dnech těhotenství jsou hladiny opravdu tak nízké, že je méně citlivé testy nezobrazí, lepší je dělat si test ráno po probuzení) a nebo navštivte přímo gynekologa, který může odebrat krev na HCG a tyto laboratotní testy jsou vysoce citlivé, budete mít jistotu. V každém případě, nelze nic "promeškat". Každopádně i při špinění těhotná být můžete. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: