Hladina hcg

Dobrý den,po pozitivním TT jsem si v 3tt+5 nechala nabrat krev a Hcg bylo 88.O dva dny později 4tt+0 bylo Hcg 325.Na další odběr mám jít v 5tt+1.Kolik by měla být minimální hodnota Hcg,aby bylo Hcg prosperující?Stačí když se zvýší obden o 60%,nebo se musí zdvojnásobit? Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Hodnoty HCG se prakticky násobí a v průběhu 5 týdne již má vypovídající schopnost i ultrazvuk.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Cvičení při respiračních projevech alergie
Články: Cvičení při respiračních projevech alergie
Při léčbě astmatu je nutné...
Rakovina a její příznaky
Články: Rakovina a její příznaky
Rakovina je onemocnění, při...
Dyslipidémii můžete vyřešit i bez léků! Víme, jak na to
Články: Dyslipidémii můžete vyřešit i bez léků! Víme, jak na to
Řekl vám lékař, že je ve...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina plic (1. díl)
Články: Rakovina plic (1. díl)
Přestože rakovina plic je...
Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Články: Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Léčba zhoubných plicních...
Vaginální výtok: poznáte, co je normální, a co už ne?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Čeká vás ozařování karcinomu prostaty? Poradíme, na co se připravit
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x