Hluchota

prosím o radu.Manžel má tento nález:nález neuriomu vel.16mm,před 6 měs.11mm, intrameantálně šíře 4.5mm,extrameant..7.8mm,s mírnou prominencí do pontoceleber. cistery,bez doteku s mozk. kmenem,meningeom přední jám bez progrese,žilní anomalie v levé mozeč.hemisf.bez zmen.Stěžuje si večer hodně na záda a je hrozně unavenýDoporučuj u gama nůž.Prosím poraďte.Někteří zase gama nůž edoporučují,že se to am speče a pak to nejde operovat.Děkuji za pomoc,nebo vysvětleí.Zdeninka

Odpověď odborníka:

Názor se může mírně odlišovat u různých pracovišť, ale záleží mj. na přístupnosti daného místa operačnímu zákroku. Klasická chirurgie má přednost tehdy, když je ložisko dobře přístupné a nehrozí při zákroku poškození jiných důležitých struktur. V opačném případě se volí spíše gama nůž..Také záleží na konkrétních zkušenostech daného zAŘÍZENÍ. Ale pokud máte pochybnosti, konzultujte postup ( s veškerou dokumentací) ještě na jiném pracovišti.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: