Hnědý výtok

  • Dotaz od: Kubištová Kateřina
  • Publikováno: 6.8.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, je mi 15 let a na začátku léta jsem začala brát hormonální atikoncepci (ač sexuálně ještě nežiji) kvůly srovnání menstruace... spolu s mamkou jsme si říkaly že bych mohla brát antikoncepci celé léto a tim pádem se vyhnout menstruaci...nevím jestly to s tím nák souvisí ale včera se mi objevil hnědý výtok a ač není moc intenzivní tak bych se přece jen chtěla zeptat jestly to je normální nebo jestly mám radši zajít na gynekologii...děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobry den, jděte na gynekologii - svěřte se s problémy gynekologovi, on vás vyšetří a sezná, co se děje. Konzultujte s ním také nepřetržité užívání antikoncepce, jsou na to různé názory a můj je, že není příliš moudré hazardovat (kvůli pohodlí) s hormonálními hladinami v těle, jste ještě moc mladá a křehká, budete hormonální situaci ještě dlouho potřebovat, tak abyste neměla zbytečné problémy. Zeptejte se na názor i vašeho gynekologa, jistě vám více názorů prospěje. Hezký den..

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x