Hnědý výtok

Dobrý den, již 3. měsíc mě trápí při menstruaci hnědý výtok. Je to od té doby, kdy jsem využila pilulky do 72 hod, a poté nasadila jiný typ antikoncepce, než jsem předtím používala. Měla bych antikoncepci vysadit?

Odpověď odborníka:

Rozhodně nevysazujte,začala by jste krvácet doberte platíčko do konce, další měsíc používejte kondom a pokud se špinění nebude opakovat, dohodněte se s gynekologem na změně antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: