Hormon stítné žlázy t3

Dobrý den.. Potřebuju zhubnout a budu brát hormon T3. Chtěl bych se zeptat, jestli se po vysazení vrátí hodnoty a funkce štítné žlázy do normálu...Užívání cca 1 měsíc dávka 25-50mcg...Popř jestli je nebezpečná kombinace s přípravkem Spiropent (clenbuterol) 2-3 tablety denně... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Spiropent můžete bez obav současně s léky na štítnou žlázu užívat. Co se užívání hormonů týče, tato terapie je u poruch štítíné žlázy většinou dlouhodobá a právě ona upravuje funkce štítné žlázy. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Chřipka opravdová a ty ostatní
Články: Chřipka opravdová a ty ostatní
Kromě klasické chřipky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trpíte křečovými žílami? Víme, co jim vadí!
Články: Trpíte křečovými žílami? Víme, co jim vadí!
Křečové žíly neboli varixy...
Trápí vás záněty dutiny ústní? Kyslík a mořská sůl pomohou!
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: