Hpv?

Ma to tak byt ? V mojrj posve ? Vydesilo mně to mam strach s hpv byvali pŕitel ho mněl dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Z fotografie není možno stanovit diagnozu ale vypadá to jako zcela normální slizniční řasa není čeho se obávat.Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: