Hpv infekce a jiné stěry

Dobrý den, předem děkuji za odpověď. Chtěla bych se zeptat byla jsem na gynekologii, že mě bolí v podbříšku..Udělala mi citologii a bylo mi řečeno,že mám zvýšenou HPV infeckci a dle mikroskopu a ultraz. vyšetření mi řekla,že jsme jinak v pořádku. Mohu se zeptat dělá se vyšetření i na nějaké záněty přímo? Snažíme se s přítelem o dítě a na klasické záněty mi byl doporučen rosalgin pokud budu pociťovat nějaké bolesti..Předem děkuji za Váš čas

Odpověď odborníka:

Přítomnost buněk zvaných koilocyty v cytologii znamená, že mohla proběhnout infekce HPV virem, / se kterým se za život setká 80 procent populace /pokud je vše ostatní v normálu nedělejte si starosti a klidně se snažte otěhotnět. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: